Ardhja në jetë e një fëmije është një gëzim dhe lumturi e shumë e madhe për prindërit, familjarët dhe miqtë e të afërmit e bebes së sapolindur.

Zbuloni çdo gjë që ju nevojitet për të sapolindurit bebe dhe fëmijë, që nga lindja e deri kur rriten, produktë të domosdoshme si dhe artikuj të shumtë dekori të qëndisur me dashuri! Çdo produkt i reklamuar punohet me shumë dashuri dhe përkushtim nga stafi i Per Bebin Tim, dhe gëzon një vogëlush apo vogëlushe. zgjidhni dhuratën tuaj të personalizuar online.

Aksesore per femijen dhe dekorin e dhomes se tij me porosi! Te gjitha llojet dhe me qendisje. Nese ke nje ide qe do ta realizosh, na kontakto ne inbox ose eja ne dyqan!

Adresa: Rruga Hoxha Tahsin, 400m mbi Pazarin e ri

Tel: 355 699779027

Discussão
  • 0 Comente
Opa! Não há comentários no momento.
Opa! Faça o login ou registre-se para adicionar comentários

Lorena Kaca

Albania / Tirane / Tirane

$53.94
  • Evite fraudes atuando localmente ou pagando com PayPal
  • Nunca pague com Western Union, Moneygram ou outros serviços de pagamento anônimos
  • Não compre ou venda fora do seu país. Não aceite cheques de caixa fora de seu país
  • Este site nunca está envolvido em nenhuma transação e não lida com pagamentos, envio, operações de garantia, serviços de custódia ou oferta de 'proteção ao comprador'