Ardhja në jetë e një fëmije është një gëzim dhe lumturi e shumë e madhe për prindërit, familjarët dhe miqtë e të afërmit e bebes së sapolindur.

Zbuloni çdo gjë që ju nevojitet për të sapolindurit bebe dhe fëmijë, që nga lindja e deri kur rriten, produktë të domosdoshme si dhe artikuj të shumtë dekori të qëndisur me dashuri! Çdo produkt i reklamuar punohet me shumë dashuri dhe përkushtim nga stafi i Per Bebin Tim, dhe gëzon një vogëlush apo vogëlushe. zgjidhni dhuratën tuaj të personalizuar online.

Aksesore per femijen dhe dekorin e dhomes se tij me porosi! Te gjitha llojet dhe me qendisje. Nese ke nje ide qe do ta realizosh, na kontakto ne inbox ose eja ne dyqan!

Adresa: Rruga Hoxha Tahsin, 400m mbi Pazarin e ri

Tel: 355 699779027

Discussion
  • 0 Commentaire
Oops! Il n'y a pas de commentaires en ce moment.
Oops! Veuillez vous connecter ou vous inscrire pour ajouter des commentaires

Lorena Kaca

Albania / Tirane / Tirane

$53.94
  • Évitez les escroqueries en agissant localement ou en payant avec PayPal
  • Ne payez jamais avec Western Union, Moneygram ou d'autres services de paiement anonymes
  • Ne pas acheter ou vendre en dehors de votre pays. N'acceptez pas les chèques de caisse de votre pays
  • Ce site n'est jamais impliqué dans une transaction et ne gère pas les paiements, l'expédition, les opérations de garantie, la fourniture de services d'entiercement ou la 'protection de l'acheteur'