Ardhja në jetë e një fëmije është një gëzim dhe lumturi e shumë e madhe për prindërit, familjarët dhe miqtë e të afërmit e bebes së sapolindur.

Zbuloni çdo gjë që ju nevojitet për të sapolindurit bebe dhe fëmijë, që nga lindja e deri kur rriten, produktë të domosdoshme si dhe artikuj të shumtë dekori të qëndisur me dashuri! Çdo produkt i reklamuar punohet me shumë dashuri dhe përkushtim nga stafi i Per Bebin Tim, dhe gëzon një vogëlush apo vogëlushe. zgjidhni dhuratën tuaj të personalizuar online.

Aksesore per femijen dhe dekorin e dhomes se tij me porosi! Te gjitha llojet dhe me qendisje. Nese ke nje ide qe do ta realizosh, na kontakto ne inbox ose eja ne dyqan!

Adresa: Rruga Hoxha Tahsin, 400m mbi Pazarin e ri

Tel: 355 699779027

Diskusi
  • 0 Komentar
Ups! Tidak ada komentar sekarang.
Ups! Silahkan masuk atau mendaftar untuk menambahkan komentar

Lorena Kaca

Albania / Tirane / Tirane

$53.94
  • Hindari penipuan dengan bertindak secara lokal atau membayar dengan PayPal
  • Jangan pernah membayar dengan Western Union, MoneyGram atau layanan pembayaran anonim lainnya
  • Jangan membeli atau menjual di luar negara Anda. Jangan terima cek kasir dari luar negara Anda
  • Situs ini tidak pernah terlibat dalam transaksi apa pun, dan tidak menangani pembayaran, pengiriman, transaksi penjaminan, menyediakan layanan escrow, atau menawarkan 'perlindungan pembeli'